Ράντονιτς: Αποφασίζει για Παναθηναϊκό

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναμένεται να αποφασίσει σήμερα αν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς φαντάζει τις τελευταίες ώρες ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Μπορεί στο Μαυροβούνιο να μιλάνε για οριστική συμφωνία, αλλά οι άνθρωποι των «πρασίνων» αναμένουν σήμερα την απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

To Pickngreen.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο γύρω από τις επαφές του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Παναθηναϊκό!

Ο Μαυροβούνιος προπονητής ήταν εξ’αρχής πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού. Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο το Pickngreen.gr από τις 22/6, καθώς και για τις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που ήθελαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Είναι έμπειρος και παιγμένος στο επίπεδο της Ευρωλίγκα, διαθέτει την απαιτούμενη δίψα για το επόμενο βήμα και συγχρόνως θα βρει τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν την περασμένη δύσκολη διετία.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας αρκετές μέρες τώρα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε ζητήσει λίγο περισσότερο χρόνο για να ζυγίσει τα δεδομένα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης και περιμένουν την οριστική απάντηση του. Μία απάντηση που δεν θα αργήσει δεδομένου ότι και ο Ερυθρός Αστέρας του έχει διορία να απαντήσει μέχρι τις 30/6. Εξελίξεις αναμένονται ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση