«Ψάχνεται για Ντέιβις η Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, η Μπαρτσελόνα αναζητά τρόπο, ώστε να... βγάλει τον Μπράντον Ντέιβις από το συμβόλαιο που έχει με την Ζαλγκίρις και να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, η Μπαρτσελόνα αναζητά τρόπο, ώστε να… βγάλει τον Μπράντον Ντέιβις από το συμβόλαιο που έχει με την Ζαλγκίρις και να τον κάνει δικό της.

Έπειτα από δύο σεζόν που δεν έχουν κυλήσει ιδανικά, η «Μπάρτσα» θέλει να συνέλθει και να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στην επόμενη χρονιά. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις και υπάρχουν στόχοι, για τους οποίους έχει ξεκινήσει το «κυνήγι».

Όπως αναφέρει ο Τσέμα Ντε Λούκας, η Μπαρτσελόνα κάνει την προσπάθειά της για να αποκτήσει τον Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις παρά το γεγονός πως πριν από δύο μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Λιθουανούς μέχρι το 2020. Ο Αμερικανός ψηλός έκανε πολύ καλή σεζόν και… γκάζωσε στο τέλος, αφού αναδείχθηκε MVP του Απριλίου στην Euroleague, αλλά και πολυτιμότερος παίκτης των λιθουανικών τελικών. Φυσικά, η περίπτωσή του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.

Παράλληλα, ο Ισπανός δημοσιογράφος επαναφέρει στο προσκήνιο του Ουκρανού Αρτέμ Πούστοβι που ακούστηκε και πριν μερικές εβδομάδες για τους «μπλαουγκράνα», αλλά έχει επίσης συμβόλαιο με την Ομπραντόιρο.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση