ΠΣΑΚ: «Άστοχες οι δηλώσεις του Παππά»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την Εθνική ομάδα και δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την Εθνική ομάδα και δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς.

Με την ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΚ προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι αναφορικά με όσα λέγονται για τις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου και τονίζει πως η Εθνική είναι «ΟΛΩΝ των Ελλήνων». Παράλληλα, στέκεται σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νίκος Παππάς για τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τις επιλογές, τις απουσίες και τον προπονητή στην Εθνική, προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.

Η εθνικη μας ομάδα, δεν είναι ένα πρόσωπο, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η εθνικη ΟΛΩΝ των Ελλήνων και πρέπει να τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε τις υπόλοιπες εθνικές, τους αθλητές, τους ανθρώπους…

Οι επιλογές, είτε στη διοίκηση, είτε στην τεχνική ηγεσία, είτε στους παίκτες, δεν γίνονται απο ένα πρόσωπο και όποιος εκλέγεται ή επιλέγεται, δίνει ότι καλύτερο έχει διότι τιμάει πρώτα απ’ ολα το εθνόσημο, που ονειρεύεται να φορέσει κάθε καλαθοσφαιριστής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα.

Θεωρούμε πως οι τελευταίες δηλώσεις του μέλους μας Νίκου Παππά, ήταν άστοχες, παρότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Πρέπει να σεβόμαστε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχει η “γαλανόλευκη” το στόχο της.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση