Προθεσμία δύο ημερών στον Καλάθη να απαντήσει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έδωσε τελεσίγραφο στον Νικ Καλάθη να απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε: απάντηση μέχρι το βράδυ της Παρασκευής! Η απάντησή του κρίνει τα πάντα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έδωσε τελεσίγραφο στον Νικ Καλάθη να απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε: απάντηση μέχρι το βράδυ της Παρασκευής! Η απάντησή του κρίνει τα πάντα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του “τριφυλλιού”.

Η υπόθεση του Νικ Καλάθη αποτελεί το “Α” και το “Ω” στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ με θέμα συζήτησης την επόμενη σεζόν, εκεί όπου επιβεβαιώθηκε πως το “τριφύλλι” θέλει να μάθει άμεσα τα σχέδια του 29χρονου γκαρντ.

Η πρόταση του “τριφυλλιού” προς εκείνον φτάνει τα 6.500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, με το τελεσίγραφο που του έχει δοθεί να αφορά σε απάντηση μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (22/6). Δείγμα του πώς θέλουν να πορευτούν στον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού όσο δεν κλείνει (θετικά ή αρνητικά) η δική του υπόθεση, τίποτα άλλο δεν μπορεί να προχωρήσει σε επίπεδο επαφών και προσφορών σε μεταγραφικούς στόχους.

Πρόκειται άλλωστε για πρόταση που τον μετατρέπει σε έναν από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της Ευρώπης, αποτελώντας παράλληλα απόδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς του.

Θυμίζουμε ότι πέραν του Νικ Καλάθη, ελεύθεροι κυκλοφορούν πλέον στην αγορά οι: Νίκος Παππάς, Μάικ Τζέιμς, Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι, Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ. Επίσης, μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν αποφασίσει στο “τριφύλλι” τι θα κάνουν με το +1 που υπάρχει στα συμβόλαια των Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάρκους Ντένμον, Ίαν Βουγιούκα και Κένι Γκάμπριελ.
Πηγή : Sport24.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση