Προς αναβολή λόγω της τελευταίας επίθεσης ο 2ος τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η ακαταλληλότητα του βοηθητικού ΣΕΦ που οδήγησε σε μία σειρά παρατυπιών τους τρεις διαιτητές προσπαθώντας να βγάλουν συμπέρασμα για την τελευταία φάση, οδηγεί πλέον την υπόθεση στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και τους υπόλοιπους τελικούς σε αναβολή!

Ο 2ος τελικός της Κυριακής μοιάζει πλέον απίθανο να διεξαχθεί καθώς ήδη στην ΕΟΚ συζητείται το ενδεχόμενο αναβολής. Κι αυτό διότι μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση είτε ακύρωσης του τελευταίου καλαθιού είτε καταμέτρησης που θα οδηγεί το παιχνίδι σε παράταση ή επανάληψη, δεν μπορεί να διεξαχθεί ενδιάμεσα άλλος αγώνας.

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στην ημέρα λογικά θα ανακοινωθεί αναβολή του τελικού που είχε οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:30 στη Λεωφόρο, κάτι που σημαίνει ότι όλη η σειρά θα πάει πίσω. Κι ακόμα πιο πίσω φυσικά αν τελικά ο Παναθηναϊκός με βάση τον κανονισμό δικαιωθεί και χρειαστεί να ξαναγίνει είτε ολόκληρος ο αγώνας ή η παράταση. 

Σε κάθε περίπτωση, οι διαδικασίες οφείλουν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ να τρέξουν και να επιληφθούν άμεσα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να μην μένουν σκιές πάνω από έναν αγώνα που προκάλεσε ενδεχόμενα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σύγχρονη ιστορία της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Πηγή: Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση