Πότε επιστρέφει ο Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου υπήρξε από την αρχή της σεζόν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής με την ρήξη χιαστού που υπέστη.

Η αλήθεια είναι ότι το timing του τραυματισμού του, ήταν το χειρότερο δυνατό. Ο Γιάννης Αθηναίου, ήταν κομβικός για την Εθνική ομάδα στα παράθυρα της FIBA, ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα βρίσκεται στην τελική 12άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κίνα, ενώ παράλληλα είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» ναι μεν δεν αναμενόταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα.

Η ατυχία όμως του χτύπησε την πόρτα και έτσι βρίσκεται στα πιτ από την αρχή της σεζόν και δουλεύει σκληρά, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί ξανά.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του Pickngreen.gr, λοιπόν, ο Γιάννης Αθηναίου, του οποίου η αποθεραπεία συνεχίζεται και βαίνει καλώς, αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά αρχές Μαρτίου.

Όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας γκαρντ έχει ρίξει πολλή δουλειά τόσο στην αποθεραπεία του, όσο και στο γυμναστήριο και σιγά σιγά μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Αρχικά, θα δοκιμάσει να βγάλει μέρος της προπόνησης αποφεύγοντας τις ασκήσεις με επαφή και σταδιακά θα προσθέτει και τα υπόλοιπα κομμάτια της προπόνησης.

Για τον Παναθηναϊκό θα είναι σημαντικό να επιστρέψει υγιής ο Γιάννης Αθηναίου, καθώς θα μπορέσει να προσφέρει πολλές λύσεις στα γκαρντ και να ξεκουράσει παίκτες που έχουν καταπονηθεί τόσο καιρό λόγω της λειψανδρίας που υπάρχει. Στην Ευρωλίγκα, ίσως να μην προλάβει να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι δεδομένο ότι στην Ελλάδα θα πάρει περισσότερο. Εξάλλου, είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις και μπορεί πολύ εύκολα να προσφέρει ποιοτικά λεπτά.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση