Πλησιάζει σε Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Νίκολας Λαπροβίτολα έχουν προχωρήσει και βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Από την στιγμή που στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να αφήσουν την υπόθεση του Λορένζο Μπράουν, προκρίθηκε αμέσως αυτή του Νίκολας Λαπροβίτολα. Μετά το απλό φιλολογικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών εντάθηκαν τις τελευταίες ώρες και έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς μία οριστική συμφωνία!

Η απόλυτη προτεραιότητα του Αργεντίνου άσου, ως γνωστόν είναι, η παραμονή του στην Ισπανία σε συνδυασμό με την παρουσία του σε ομάδα της Ευρωλίγκα. Εξάλλου, στο συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει ειδικός όρος, όπου αναφέρεται ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που βρει ομάδα της Ευρωλίγκα. Από την πλευρά της «βασίλισσας» υπάρχει η ειλημμένη απόφαση να μην συνεχίσουν με τον Νίκολας Λαπροβίτολα και έτσι ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό μοιάζει ανοιχτός.

Προς το παρόν, πέρα από τους «πράσινους» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους η Μπανταλόνα (πρώην ομάδα του) και η Ζενίτ. Η διαφορά του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι οι «πράσινοι» μπορούν να του προσφέρουν ρόλο απόλυτου πρωταγωνιστή, ενώ στην Ζενίτ στην ίδια θέση υπάρχει ο Κέβιν Πάνγκος που αποκτήθηκε για αυτόν τον λόγο.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και υπάρχει συνεχόμενη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να επέλθει τελική και οριστική συμφωνία.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση