Πιανιτζιάνι: «Να μην έχει παράπονα ο Παναθηναϊκός, παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε»

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι σχολίασε την ένσταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τόνισε πως η Ολίμπια Μιλάνο κέρδισε δίκαια στο ΟΑΚΑ.

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι σχολίασε την ένσταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τόνισε πως η Ολίμπια Μιλάνο κέρδισε δίκαια στο ΟΑΚΑ.

«Δεν ξέρω κάτι για το ρολόι, δεν μπορούσα να προσέχω και το ρολόι ενώ είχα να κοουτσάρω τους παίκτες μου σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ειλικρινά, θεωρώ ότι μια ομάδα που είναι στο τοπ επίπεδο όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να έχει παράπονα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που σήμερα σε όλο το παιχνίδι παίξαμε καλύτερα», ανέφερε ο τεχνικός των Ιταλών στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την ένταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ενώ για τον αγώνα ανέφερε:

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, διατηρούσαμε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο εδώ, ειδικά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην αρχή της χρονιάς. Είχαμε την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς για δυο μήνες, οι παίκτες μου έχουν κοπιάσει πολύ αυτό το διάστημα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εποχή, έχουμε επτά παιχνίδια σε 14 μέρες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά. Είχαμε αυτό το στοιχεία όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σαν ομάδα για να ανταποκριθείς».
Πηγή : Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu