Περιστέρι για Χαραλαμπόπουλο

Η περίπτωση του 21χρονου φόργουορντ δεν αφήνει ασυγκίνητη την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η περίπτωση του 21χρονου φόργουορντ δεν αφήνει ασυγκίνητη την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, στον οποίο είχε δοθεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος φόργουορντ είχε 6.1 πόντους ανά αγώνα στην Basket League, ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο δανεισμός του Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί, παρά το γεγονός ότι θεωρείται εξίσου δύσκολο να παραμείνει ο 21χρονος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν.

Μία από τις ομάδες, οι οποίες ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, είναι το Περιστέρι. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, που θα βρίσκεται στον πάγκο των περσινών πρωταθλητών της Α2 για τα επόμενα τρία χρόνια, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Χαραλαμπόπουλο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ ο νεαρός φόργουορντ δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στα δυτικά προάστια, καθώς έκανε τα πρώτα του βήματα στο Αιγάλεω.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως, είναι πολύ πιθανό να… τραβήξει χρονικά, όπως έγινε άλλωστε και στην περίπτωση του περσινού δανεισμού του Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανακοινώθηκε μετά τον 15Αύγουστο.
Πηγή: Superbasket.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση