Πασκουάλ: «Όνειρο μας το Final 4»!

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Radio Marca όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όνειρο του Final 4 και τη διένεξη της EuroLeague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Radio Marca όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όνειρο του Final 4 και τη διένεξη της EuroLeague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι το «τριφύλλι» είναι πολύ δύσκολο να φτάσει τα μπάτζετ των ανταγωνιστών του στην EuroLeague όμως θα δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα κάνει το επόμενο βήμα και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4.

Αναλυτικά μίλησε:

για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό: «Για δεύτερη σερί χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και μπορώ να πω ότι είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι που ολοκληρώσαμε τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Ο τελευταίος τίτλος αφήνει την όμορφη αίσθηση που σου επιτρέπει να είσαι χαρούμενος το καλοκαίρι».

για το αν ο ίδιος ήταν το ερέθισμα που χρειαζόταν η ομάδα: «Όταν ήλθαμε εδώ, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, μολονότι κάθε σεζόν είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη».

για το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει πιο ανταγωνιστικός: «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη συνοχή της ομάδας διότι δεν μπορούμε να φτάσουμε τις προτάσεις που έχουν ορισμένοι από τους παίκτες μας, είναι κάτι που συμβαίνει. Είμαστε μια ομάδα με όχι πολύ υψηλό προϋπολογισμό όμως θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ονειρευόμαστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να πάμε στο Final 4 και να προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο όταν δεν μπορείς να φτάσεις τα μπάτζετ των άλλων ομάδων».

για το αν η σεζόν ήταν πιο δύσκολη, από τη στιγμή που η ομάδα έπρεπε να μείνει συγκεντρωμένη ενώ ήταν σε εξέλιξη η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την EuroLeague: «Το πιο σημαντικό πλέον είναι πως όλα βρίσκονται στη σωστή σειρά. Πρέπει να γυρίσεις σελίδα, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αντιμετωπίσεις τη νέα EuroLeague με ενθουσιασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα που έχει κατακτήσει έξι φορές την EuroLeague και η EuroLeague αξίζει να έχει στις τάξεις της τον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση είναι πλέον ήρεμη και σταθερή. Είναι το καλύτερο για όλους μας».

Πηγή: gazzeta.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση