Πασκουάλ: «Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε την χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα βήμα πιο ψηλά, συνεχίζοντας τις επιτυχίες. Τι είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε την χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα βήμα πιο ψηλά, συνεχίζοντας τις επιτυχίες. Τι είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου που είμαστε εδώ να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Η συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, ενώ συνοδεύτηκε και από τα δύο Πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες επιτυχίες αυτή τη χρονιά και αν μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά. Πρόσφατα ενημερώθηκε για αυτή την προσφορά του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα δύο σχολεία στους πληγέντες και είμαι γεμάτος θαυμασμό και υπερηφάνεια που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός κατά την συνέντευξη Τύπου του ΟΠΑΠ και του Παναθηναϊκού για την συνεργασία τους, προτού προσθέσει:

«Από την πλευρά μας δεν θα κατεβάσουμε ποτέ ούτε στο ελάχιστον τον πήχη αναφορικά με τους στόχους μας που έχουμε ως ομάδα. Για εμάς αξίες όπως η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση είναι πολύ σημαντικές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου θα δείξουμε τις αξίες που ανέφερα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μας χαρά για αυτή τη σπουδαία συνεργασία η οποία είναι συνεργασία πολυετής. Προέρχεται και από το παρελθόν. Θα ήθελα να πω ότι είναι σημαντική γιατί συμβολίζει επίσης τα 100 χρόνια λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού όπως επίσης και τα 60 χρόνια από την λειτουργία του ΟΠΑΠ. Όλοι ξέρουμε οτι ο Παναθηναϊκός μεγάλο όνομα πανευρωπαϊκά στο μπάσκετ, αλλά ο ΟΠΑΠ έχει προσφορά και στην κοινωνία. Στον αθλητισμό συντηρεί όλη την Ελλάδα και κοινωνικά βλέπουμε συνέχεια το έργο που παράγει. Όλοι βλέπουμε τι έκαναν για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια άριστη συνεργασία και θα δείξει το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο, όχι μόνο για τον αθλητισμό.»
Πηγή : Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση