Πασκουάλ: “Εγώ και οι παλιοί παίκτες είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι”

Ο Καταλαβός προπονητής μίλησε στην ”Πράσινη” για τον φετινό Παναθηναϊκό και το μεγάλο του πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από τις εκτός έδρας εμφανίσεις του.

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε στην ”Πράσινη” για τον φετινό Παναθηναϊκό και το μεγάλο του πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από τις εκτός έδρας εμφανίσεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα ”Η Πράσινη” ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

”Σίγουρα έχουμε μία αίσθηση γλυκόπικρη. Η ομάδα στα εντός έδρας ματς έχει δείξει λίγο-πολύ το επίπεδο στο οποίο μπορούμε να είμαστε, εκτός από το πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που δεν ήμασταν καλά. Αλλά εκτός έδρας παίζουμε κάτω από το επίπεδό μας, είναι προφανές. Ιδιαίτερα η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία εκτός δεν ήταν η αναμενόμενη και μας προβληματίζει κάπως αυτή η κατάσταση, χωρίς αμφιβολία.

Πιστεύω ότι όταν χτίζουμε μία ομάδα όπως αυτή που χτίζουμε φέτος, οι παίκτες που έρχονται από πέρυσι, και σε αυτή την περίπτωση και ο προπονητής, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τα ηνία της ομάδας. Για τους νέους παίκτες χρειάζεται χρόνος. Είναι κυρίως ευθύνη του προπονητή και των παικτών που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Οι παίκτες από πέρυσι, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουμε την ομάδα στην πλάτη μας και πιστεύω ότι το κύριο πρόβλημα είμαστε αυτά τα άτομα: Ο προπονητής και οι παίκτες που συνεχίζουν από τις προηγούμενες χρονιές”.

Πηγή: eurohoops.net

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu