Πασκουάλ: «Αφιερωμένη στον Παύλο η νίκη, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ τόνισε πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ τόνισε πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αρχικά, ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια. Ελπίζουμε την τιμήσουμε με την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Η εξέλιξη του παιχνιδιού ελεγχόταν από εμάς. Είχαμε την πρωτοβουλία. Κατορθώσαμε να έχουμε καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χάσαμε μπάλες, κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν οι ελεύθερες βολές».

Σχετικά με τις χαμένες βολές, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: «Το ποσοστό το είδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σαν να έχουμε κολλήσει έναν ιό. Ήμασταν καλοί όμως σήμερα, ελέγξαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει σχήματα με δύο ψηλούς, με τρία φόργουορντ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό».
Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός πρόσθεσε: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους για να νικήσουμε. Κάθε φορά οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας του, ο Πασκουάλ ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος Κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι, πήραμε σωστές αποφάσεις Κάναμε αυτό που έπρεπε».
Πηγή Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση