Παππάς: «Πρώτη φορά έγινα σύνθημα»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα, ενώ στάθηκε στο πολύ αγαπητό σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού με το όνομα του.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «Στούντιο 4» ο Νίκος Παππάς:

Για την δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αμήχανα και τώρα που το συζητάμε. Δεν ήταν ανάγκη, είχα κάποιους φίλους που τους άρεσε το μπάσκετ. Ήταν κι εμένα πιο άνετη η τσέπη μου και το τακτοποίησα. Ευτυχώς είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον διευθυντή και υλοποιήσαμε αυτό το εγχείρημα. Το γήπεδο υπάρχει, είναι σε καλή κατάσταση και το χαίρονται οι κρατούμενοι».

Απολαυστική απάντηση του Μάικ Τζέιμς σε οπαδό του Ολυμπιακού!

Για το πότε έγινε για πρώτη φορά σύνθημα: «Το να πας κάπου έτσι απρόσωπα, δεν θα ήταν έτσι, δεν μου ταιριάζει. Η πρώτη φορά που φώναξαν το όνομά μου και έγινα σύνθημα ήταν στον Παναθηναϊκό. Ήμουν 23-24, είναι τόσο υπέροχο. Είναι αυτό που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί! Σκέφτεσαι να βάζεις μεγάλα καλάθια, να παίζεις στην ομάδα που αγαπάς».

Τα συγκλονιστικά λόγια του Ντρέιμοντ Γκριν για τον αδικοχαμένο, πρώην συμπαίκτη του, Άντριαν Πέιν.

Για το κίνητρό του: «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρούσα ότι κάποια στιγμή επειδή έπιασα τις φιλοδοξίες μου νωρίς, άδειασα μέσα μου. Νομίζω έχει να κάνει με τον χαρακτήρα, άλλοι μπορεί να το δουν διαφορετικά. Δεν είχα το κίνητρο, πήγαινα στο γήπεδο και δεν είχα ευχαρίστηση. Μέσα μου ήταν βάναυσο. Γιατί κάποια στιγμή είσαι μετέωρος. Νομίζω όλοι τα περνάνε αυτά».

Αυτός ο παίκτης αναμένεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό!

Για το τι θα κάνει μετά το μπάσκετ: «Έχω βγάλει από την καριέρα μου ένα κομπόδεμα. Δεν μου αρέσει να κάθομαι, θέλω να είμαι παραγωγικός. Έχω εξασφαλίσει ένα εισόδημα με βάση το κεφάλαιο που έχω. Το πράγμα που αγαπώ είναι το μπάσκετ. Θεωρώ ότι είμαι ικανός να ασχοληθώ με οτιδήποτε, αλλά μου αρέσει το μπάσκετ. Θα ήθελα να μείνω κοντά στο μπάσκετ».

Δείτε τα βίντεο της συνέντευξης εδώ.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp