Παππάς: «Πολύ ευχαριστημένοι με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού»

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, τόνισε πως το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» είναι πολύ ευχαριστημένο με την «πράσινη» προετοιμασία.

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, τόνισε πως το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» είναι πολύ ευχαριστημένο με την «πράσινη» προετοιμασία.

Μετά τη φιλική επικράτηση επί του Λαυρίου ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών τα οποία ήταν πάρα πολύ καλά για εμάς. Τόσο για τους παίκτες, αλλά και για τους προπονητές για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα αναφορικά με την πορεία της ομάδας μας στην προετοιμασία. Και στο παιχνίδι με το Λαύριο καταφέραμε να δούμε αρκετά πράγματα και το σημαντικότερο ήταν να διαπιστώσουμε κατά πόσο μπορούσαν τα παιδιά να περάσουν στο παιχνίδι μας κάποιες από τις λεπτομέρειες που δουλεύουμε πολύ το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις» και συνέχισε λέγοντας:

«Ακολουθεί μία ακόμα σειρά δύσκολων φιλικών παιχνιδιών και αυτά θα είναι ακόμα πιο δύσκολά, μιας και θα είναι πιο ισχυρές οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε αλλά θα πρέπει παράλληλα να διαχειριστούμε και την έλλειψη των διεθνών παικτών μας. Έτσι, οι υπόλοιποι παίκτες που θα αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία και θα πρέπει να κάνουν το παραπάνω βήμα».

Κάνοντας τον πρώτο… απολογισμό της προετοιμασίας, είπε: «Η προετοιμασία έχει κυλήσει πάρα πολύ καλά και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και από το επίπεδο των παικτών αλλά και από την προσπάθειά τους όλο αυτό το διάστημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό τόσο στο μπασκετικό κομμάτι όσο και σε θέματα χαρακτήρων και συμπεριφορών και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση