Παππάς για Final Four: «Στο χέρι μας να τα καταφέρουμε»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τόνισε πως είναι στο χέρι των πρωταθλητών Ελλάδας να φτάσουν στο Final Four.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τόνισε πως είναι στο χέρι των πρωταθλητών Ελλάδας να φτάσουν στο Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Super Sport FM 104.0»:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο και αυτό θα φέρει πολλούς φίλους της ομάδας στο γήπεδο: «Ξέρουμε ότι το νησί μας στηρίζει και έχει αρκετούς φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Πάντα λαμβάνουμε μεγάλη αγάπη και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κύπρο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι ευκαιρία για τους ξένους που ήρθαν στην ομάδα να αποκτήσουν εικόνες με τη φανέλα της ομάδας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Είναι το πρώτο σημαντικό τεστ στη σεζόν».

Για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και αν μπορεί να είναι καλύτερη η ομάδα τη νέα περίοδο: «Έφυγαν αρκετοί παίκτες και ιδιαίτερα ταλαντούχοι που βοηθούσαν στον επιθετικό σχεδιασμό. Ήρθαν όμως παίκτες με καλά χαρίσματα, ενώ υπάρχει και έντονο ελληνικό στοιχείο. Στο γήπεδο θα φανεί».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί όλους τίτλους. Έχουμε ένα καλό προπονητή, ένα πρόεδρο που μας στηρίζει και ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για το ότι η ομάδα απουσιάζει από τα Final Four των τελευταίων χρόνων: «Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Είναι δύσκολο να βλέπουμε αυτό που γινόταν παλαιότερα, όταν υπήρχαν μεγαλύτερα μπάτζετ και η ομάδα έπαιζε σχεδόν κάθε χρόνο σε Final Four. Το έργο μας είναι δυσκολότερο. Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στην πηγή και δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι εύκολο. Χρειάζονται ικανότητες, συγκυρίες και τύχη. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. Ίσως να είναι και αυτό το μυστικό. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Για το νέο συμβόλαιο και για την προσωπική του παρουσία: «Σε μια διαδρομή 5 χρόνων πολλά μπορούν να γίνουν. Θα φτάσω στα εφτά χρόνια με το τέλος του συμβολαίου μας. Τι πιο όμορφο να παίζεις σε μια ομάδα που αγαπάς. Είμαι διαθέσιμος να παρέχω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση