Παππάς: Δηλώθηκε στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

Ο Νίκος Παππάς θα μπορεί από εδώ και στο εξής να αγωνίζεται και με το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο, αφού το δελτίο του ενεργοποιήθηκε.

Ο Νίκος Παππάς είναι γνωστός για το κοινωνικό του πρόσωπο. Κάτι, το οποίο απέδειξε για άλλη μία φορά.

Η δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη περίπτωση του Πάμπλο Λάσο.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (20/2) από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ενεργοποιήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας αθλητής θα μπορεί να αγωνιστεί με το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι ομάδες εξάλλου, έχουν δικαίωμα να δηλώσουν δύο αρτιμελείς αθλητές.

Ο Νίκος Παππάς αναμένεται να γίνει ο πρώτος, στην ιστορία που θα αγωνίζεται ταυτόχρονα στην Α1 και το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η επίσημη ανακοίνωση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου. «τριφυλλιού»

Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ του τμήματος υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής δύο αρτιμελών παικτών κατά τους αγώνες και απεριόριστο αριθμό γενικά στο έμψυχο δυναμικό και ο Νίκος Παππάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την αρχή και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του.

Η πανδημία του Covid έφερε πίσω την όλη διαδικασία ωστόσο η επιθυμία του παρέμεινε «ζεστή» και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα η ΟΣΕΚΑ προχώρησε σε έκδοση του δελτίου του.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να είναι το 666ο δελτίο της ΟΣΕΚΑ και κάπως έτσι ο Παππάς έγινε ο πρώτος παίκτης που είναι ταυτόχρονα και σε ομάδα αρτιμελών Α1 και σε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com είπε «Όπως έχω ξαναπεί αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας από τότε που δημιουργήθηκε και ούτως ή άλλως συμμετέχω στις δράσεις της.

Είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για έκδοση δελτίου ωστόσο με την πανδημία πήγαν όλα πίσω χρονικά και έτυχε να εκδοθεί τώρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος που οφείλει να πρωτοστατεί στον αθλητισμό και να συμπεριλαμβάνει όλο τον κόσμο στις τάξεις του ανεξαρτήτου αναπηρίας, φύλου, ηλικίας κ.ο.κ.».

Αφήστε μια απάντηση