Παπαπέτρου: «Ψήνεται» η επιστροφή του

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρσι έφυγε από τον Παναθηναϊκό για χάρη της Παρτιζάν, αλλά μία επιστροφή του πρώην αρχηγού του «τριφυλλιού» μοιάζει εφικτή.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρσι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για χάρη της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μόλις ένα χρόνο μετά την φυγή του για την Παρτιζάν η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό μοιάζει αρκετά πιθανή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας apexsports.gr ένα τέτοιο ενδεχόμενο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Η διοίκηση των «πρασίνων» γνωρίζει και αναγνωρίζει ότι πρέπει να «τονωθεί» το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ. Έχοντας ως μοναδικό Έλληνα εγνωσμένης αξίας τον Γιώργο Παπαγιάννη, αποτελεί προτεραιότητα του Παναθηναϊκού να αποκτήσει ποιοτικούς Έλληνες. Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι φυσικά ένας τέτοιος παίκτης. Παρόλο το γεγονός βέβαια που δεν έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή σεζόν. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Παπαπέτρου είναι αυξημένες.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» έχουν εστιάσει και σε άλλα ονόματα για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Δεν είναι μόνο αυτά των Δημήτρη Μωραϊτη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση