Παπαπέτρου: «Να κατακτήσω με τον Παναθηναϊκό πράγματα που θα μείνουν»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως όνειρό του είναι να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη και να κατακτήσει ευρωπαϊκές κούπες με το «τριφύλλι».

Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ και με αφορμή την επέτειο για 2ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη είπε: «Τότε ήταν πάνω που μάθαινα να μιλάω. Είναι ο απόλυτος στόχος, το απόλυτο όνειρο για τον καθένα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Μακάρι κάποια στιγμή να δικαιώσω την ομάδα και τον πρόεδρο και να κατακτήσουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία. Τώρα λόγω της καραντίνας κάθομαι και βλέπω τις κατακτήσεις σε παλαιότερα Final Four. Είχα την τύχη να πάω σε δύο τελικούς, αλλά δεν έφτασα στο τρόπαιο».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για αν θα θυσίαζε τρεις μισθούς, αντί να πάρει το ρίσκο να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, υπογράμμισε: «100%! Είναι ευχάριστο να μη χάσουμε χρήματα, αλλά υπάρχει κάτι πιο μεγάλο που είναι ο κόσμος να είναι ασφαλής κι εκεί πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο».

Παράλληλα, ο 26χρονος στάθηκε και στο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας: «Είναι ο κορυφαίος. Εμείς που είμαστε νεότεροι δεν τον ζήσαμε πολύ αλλά βλέποντας όσα έχει κάνει, σίγουρα έδωσε ώθηση στις γενιές που ακολούθησαν. Είναι ο κορυφαίος. Είχε απίστευτη άγνοια κινδύνου. Είχε πει ότι ο φόβος είναι μία ψευδαίσθηση. Δεν επηρεαζόταν από συναισθήματα στη διάρκεια των αγώνων, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση