Παπαπέτρου: Ευχαρίστησε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευχαρίστησε από καρδιάς τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και με μια… αρχηγική τοποθέτησή του στο Instagram έκλεισε το «πράσινο κεφάλαιο» της καριέρας του, τονίζοντας πως έχει μόνο καλά λόγια να πει για το «τριφύλλι».

Ο Παπαπέτρου ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στους «πράσινους», τόνισε πως άπαντες τον αγκάλιασαν και τον έκαναν να νιώσει οικογένεια του την ομάδα και υπογράμμισε για τον Γιαννακόπουλο: «Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς».

Τέλος, ευχήθηκε τα καλύτερα στον σύλλογο και είπε… εις το επανιδείν.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς στα πράσινα!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μόνο ευχαριστώ !! Σε όλους του συμπαίχτες μου, τους προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα τέσσερα χρόνια στα οποία μοιραστήκαμε μαζί χαρές αλλά και λύπες! Απεριόριστη εκτίμηση αλλά και αγάπη για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που με αγκάλιασαν και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω τον Παναθηναϊκό σαν οικογένεια μου. Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!

Εις το επανιδείν».

https://www.instagram.com/p/CgEWXF8N4R6/

Πηγή: Sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης