Παπαγιάννης: Τα δεδομένα της ανανέωσης του

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί μία από τις προτεραιότητες, τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Εργκίν Αταμάν για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, ώστε να παραμείνει στα «πράσινα».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το «τριφύλλι». Έχει περάσει πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και φέτος λήγει το 5ετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την επιστροφή του από το ΝΒΑ. Ταυτόχρονα, όμως από φέτος ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή. Με το ΟΑΚΑ δικό του και επίσημα. Τον Εργκίν Αταμάν στο τιμόνι και ένα μεγάλο μπάτζετ διαθέσιμο για τον νέο προπονητή των «πρασίνων».

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποκάλυψε γιατί δεν κράτησε τον Άλφα Ντιαλό!

Ο Παπαγιάννης, η πρώτη εισήγηση του Αταμάν

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και κάποιες μέρες πιο πριν ο Αταμάν επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Παπαγιάννη. Τον πιστεύει πάρα πολύ, θεωρεί ότι έχει πολλά να δώσει, ενώ έχει και ένα ξεκάθαρο πλάνο για αυτόν. Η πρώτη του εισήγηση ήταν η παραμονή του παίκτη. Και η διοίκηση του Παναθηναϊκού έβαλε αμέσως μπρος για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Τούρκου προπονητή. Αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι οι πιθανότητες του Παπαγιάννη πριν από λίγους μήνες έμοιαζε απίθανη. Ο Έλληνας σέντερ είχε κουραστεί και φθαρεί πνευματικά και ψυχολογικά από τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια, είχε δεχτεί μεγάλη πίεση και χρειαζόταν μία αλλαγή. Βέβαια, το νέο όραμα του Παναθηναϊκού, με δεσμεύσεις για καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ, αλλά και έναν προπονητή που τον πιστεύει πολύ, άλλαξαν τα δεδομένα. Το κλίμα έχει αντιστραφεί τελείως το τελευταίο διάστημα και ο Παπαγιάννης είναι κοντά στην ανανέωση.

Η επιθυμία και οι απαιτήσεις του Παπαγιάννη

Η αλήθεια είναι ότι ο αθλητής ουδέποτε ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Δεν μπορούσε όμως να κάνει και αλλιώς με τις υπάρχουσες συνθήκες. Έβλεπε ότι έμενε στάσιμος, δεν διεκδικεί τίτλους. Ωστόσο, ήθελε πάντοτε να μείνει. Και αυτό αναμένεται εν τέλει να γίνει. Μάλιστα αναμένεται να λάβει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Οι απαιτήσεις του ίδιου, γνωρίζοντας και το πόσα θα μπορούσε να βρει στην αγορά, ανέρχονται κοντά στο 1,5 εκατομύριο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται πρόθυμος να ικανοποιήσει την επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του Αταμάν και να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Παπαγιάννη. Δεν είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν σε αυτό το ποσό. Στην αρχή υπήρξε μικρό οικονομικό χάσμα, αλλά είναι δεδομένα ότι υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση. Εξάλλου, ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει αδυναμία στον παίκτη, το έχει δηλώσει πολλάκις, και δεν θα τον αφήσει εύκολα να αποχωρήσει.

Όλα αυτά δείχνουν τον δρόμο που θα χαράξει ο νέος Παναθηναϊκός που «χτίζεται» και ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο. Και μέσα σε αυτά τα πλάνα θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Παπαγιάννης.

Διαβάστε επίσης:
Οι δύο παίκτες της Εφές που αρέσουν στον Αταμάν και για τον Παναθηναϊκό!
Ο Δημήτρης Πρίφτης εξηγεί για ποιον λόγο δεν κράτησε τον Ντιαλό στον Παναθηναϊκό!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση