Παπαγιάννης: Το deal «έκλεισε» στην Αμερική, έρχεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να λογίζεται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να λογίζεται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ!

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Γιώργο Παπαγιάννη είναι μεγάλη.

Όπως μεγάλη ήταν και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φορέσει και πάλι τα «πράσινα» μετά την θητεία του στο ΝΒΑ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, ήθελε να τελειώνει μία ώρα… νωρίτερα με την υπόθεση της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό. Πριν τελειώσει καλά-καλά από το Summer League!

Μόλις έμαθε ότι οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, αμέσως έγινε τηλεφωνική επαφή με την διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Πράγματι δεν τέθηκε ποτέ οικονομικό ζήτημα, αφού ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να πάει στην ομάδα που τον «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή, τον στήριξε και ταυτόχρονα του έδειξε το πόσο πολύ τον θέλει.

Βέβαια το μόνο που εκκρεμεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και πιο συγκεκριμένα το πότε θα μπει ο όρος του «NBA out».

Η συμφωνία κάνει λόγο για τα επόμενα 3+1+1 χρόνια, ενώ εκκρεμεί σε ποιο καλοκαίρι (του 2020 ή του 2021) θα μπει ο συγκεκριμένο όρος στο συμβόλαιο αν και το NBA out θα είναι αρκετά υψηλό για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Ο Παπαγιάννης αναμένεται αύριο Πέμπτη 19/7 στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση