Παναθηναϊκός: Η έγκριση που μένει για την χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου!

Μόνο μία έγκριση μένει για την οριστική χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της «Magic Euroleague» την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει την τελική άδεια για την χρήση του Καλλιμάρμαρου καθώς τότε θα συνεδριάσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσό που έχει στοιχίσει στον Παναθηναϊκό το Glassfloor!

Επιπλέον οι «πράσινοι» δεν μπορούν να τοποθετήσουν καμία διαφήμιση εντός του Καλλιμάρμαρου στους αγώνες του Σαββάτου (21/9) και φυσικά δεν προτίθεται να το κάνει, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

Τέλος θα διοργανωθεί η συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο ενώ στο πλαίσιο αυτό οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να διοργανώσουν μία σειρά από δραστηριότητες, με τη συμμετοχή παιδιών και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση