Παναθηναϊκός: Εισιτήρια διαρκείας από σήμερα διαθέσιμα για νέους κατόχους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε του φίλους της ομάδας πως από σήμερα (1/8) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Δευτέρα 1/8/2022, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022–2023 για νέους κατόχους.

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες για το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η περίοδος των ανανεώσεων ολοκληρώθηκε με τους φίλους του Παναθηναϊκού να αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείστε τη μόνιμη θέση σας στο δικό μας ΟΑΚΑ και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από το VIP Lounge του ΟΑΚΑ (είσοδος από τη Θύρα 12, άνωθεν της Θύρας VIP) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00 καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του paobc.gr και του viva.gr.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Ηλεκτρονικά στα paobc.grviva.gr

Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 2144022539-41-43Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

ΟΑΚΑ VIP Lounge, είσοδος από Θύρα 12 (άνωθεν θύρας VIP), Altion Arena/OAKA. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ «ΕΔΩ».

Πηγή: sdna.gr

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης