Πεδουλάκης: «Αλησμόνητος ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που γνώρισε ο ίδιος στο πέρασμα των ετών, τον χαρακτήρισε αλησμόνητο για τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ήταν ο πάτερ φαμίλιας της ομάδας!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που γνώρισε ο ίδιος στο πέρασμα των ετών, τον χαρακτήρισε αλησμόνητο για τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ήταν ο πάτερ φαμίλιας της ομάδας!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Θα είναι αλησμόνητος και στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στον φίλαθλο κόσμο. Φεύγει μια γενιά, η γενιά της θυσίας και της δημιουργίας. Πέρασαν δύσκολες καταστάσεις και αυτά τους έδωσαν αξίες ζωής το να είναι απλοί και αλληλέγγυοι. Η σημερινή Ελλάδα έχει χάσει αυτές τις αξίες και θέλουμε να δώσουμε αυτές τις αξίες γιατί τις αναπολούμε.

Ήταν μια οικογένεια από τη Λακωνία και το κράτησε ως το τέλος. Αυτό το έκανε και στην ομάδα, τους ένωσε και τους έκανε φαμίλια. Δεν ρωτούσε ποτέ για χρήματα, απλά το τι κάνει η οικογένεια. Αυτές οι αρχές έκαναν τον Παναθηναϊκό οικογένεια και έφτασε εκεί που έφτασε η ομάδα. Ο κύριος Παύλος με 1-2 περιπτώσεις δεν είχε διώξει ποτέ προπονητή. Είχε αρχές και σε αυτό το κομμάτι. Ήξερε να σέβεται τη δουλειά του άλλου και αυτό φαινόταν σε δύσκολες στιγμές. Και στη δουλειά του το έκανε αυτό. Με το χρόνο δεν μπορεί αν τα βάλει κανείς. Όταν καταλαγιάσει το σοκ, αυτό που θα μείνει θα είναι η υπερηφάνεια για το πόσο αγαπητός ήταν και η αποδοχή που είχε.

Θα αφήσει δύο πράγματα, την παιδεία των παιδιών του και την αξία του ονόματός του. Έφυγε γεμάτος ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Υπάρχει και ένας σύγχρονος Παύλος, ο εγγονός του. Το πιο σημαντικό είναι να αφήνεις το όνομά σου με καλό τρόπο. Ήταν πάτερ φαμίλιας, αυτό το εκφράζει σε όλη τη ζωή του. Κράτησε την οικογένεια ενωμένη, κράτησε την επιχείρησή του ενωμένη και μέσα στον Παναθηναϊκό μπόρεσε να συνθέσει τα κομμάτια».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση