Ουόλτερς: «Δυσκολευόμαστε στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής»

Ο Νέιτ Ουόλτερς στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια αναφέρθηκε στα προβλήματα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.
Ουόλτερς δηλώσεις για Βίρτους Μπολόνια

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέιτ Ουόλτερς:

«Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ξεκινάμε με τη Βίρτους, που είναι μια καλή ομάδα και με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια.

Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς.

Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με περισσότερη επιθετικότητα. Έχουμε αναλύσει τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Παίζοντας εντός έδρας αυτό θα ματς δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε στο transition και να παίξουμε ευκολότερα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτελέσματα.

Δυσκολευόμαστε στην άμυνα, όμως μπορούμε να γίνουν καλύτεροι αμυντικά. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα, γιατί αυτό βοηθάει και την επίθεσή μας»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση