Ονομάζεται σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» η αίθουσα του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, δίνοντας το όνομα του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, δίνοντας το όνομα του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκτός από την ενημέρωση για την τιμή στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε πως η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, ενώ παράλληλα τονίστηκε πως εγκρίθηκε το χορηγικό πλάνο της λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην σημερινή (21/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor)».
Πηγή : Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση