Οι συνεργάτες του Τσάβι Πασκουάλ «δίδαξαν» τα μυστικά του μπάσκετ στην PAO BC Academy (pic)

Με... εκλεκτούς καλεσμένους συνεχίστηκε το summer camp της PAO BC Academy, καθώς οι Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Βόβορας και Νίκος Παππάς μίλησαν με τους μικρούς αθλητές και μοιράστηκαν μυστικά του αθλήματος.

Με… εκλεκτούς καλεσμένους συνεχίστηκε το summer camp της PAO BC Academy, καθώς οι Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Βόβορας και Νίκος Παππάς μίλησαν με τους μικρούς αθλητές και μοιράστηκαν μυστικά του αθλήματος.

Το δελτίο Τύπου της PAO BC Academy αναφέρει:

Με τους προπονητές της ανδρικής ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι αθλητές του καλοκαιρινού camp της PAO BC Academy!

O Γιώργος Βόβορας, ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκαν το γήπεδο, όπου πραγματοποιείται η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της Ακαδημίας στο ΟΑΚΑ και μίλησαν με τα παιδιά για μπάσκετ.

Oι νεαροί αθλητές έκαναν ερωτήσεις για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, για τους αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoods και για τον τρόπο δουλειάς τους.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Τσάβι Πασκουάλ μίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά στο Summer Camp, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ συνομίλησαν και με τους προπονητές του Summer Camp της PAO BC Academy!

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση