Οι συνεργάτες του Γιώργου Βόβορα

Θανάσης Γιαπλές, Κώστας Χαραλαμπίδης και Γιάννης Σιούτης θα βρίσκονται στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει και μπαίνει σε μια νέα κανονικότητα και ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της ομάδας του «τριφυλλιού» ήταν το τεχνικό επιτελείο της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Βόβορας,σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onsports.gr  αναμένεται να έχει στο πλευρό του συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία στους πάγκους και παράλληλα ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Θανάσης Γιαπλές, Κώστας Χαραλαμπίδης και Γιάννης Σιούτης αναμένεται να είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να «οδηγήσουν» τον Παναθηναϊκό στην νέα εποχή του. Ο Θανάσης Γιαπλές είναι ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές, ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Έχει εργαστεί στο πλευρό αρκετών προπονητών, ενώ υπήρξε πρώτος προπονητής για δύο χρόνια στο Ρέθυμνο, το οποίο και οδήγησε για πρώτη φορά στην 4η θέση του πρωταθλήματος και στα playoffs. Ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του υπάρχει και η παρουσία τόσο στο Κατάρ, όσο και στην Τουρκία, ενώ πριν από δύο χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον Ήφαιστο Λήμνου.  Στο τιμ θα βρίσκεται και ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο Έλληνας προπονητής μετά την παρουσία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τόσο ως βοηθός όσο και ως πρώτος προπονητής, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στο ΟΑΚΑ.  Παράλληλα και ο Γιάννης Σιούτης, που τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» θα είναι στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια ώρα στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα θα βρίσκονται και οι Νίκος Παππάς και Γιώργος Καλαιτζής, ο ακριβής ρόλος των οποίων αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: Onsports.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση