Οι πιθανές τιμωρίες του Ολυμπιακού σε περίπτωση επεισοδίων!

Το τεταμένο κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού εν όψει και του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών, δημιουργούν αίσθηση εντάσεων, την ίδια στιγμή που χούλιγκαν εμφανίστηκαν έξω από την οικεία του Παναγιώτη Αναστόπουλου και η Θύρα 7 στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα αντεπίθεσης, μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

Με τούτο το σκεπτικό, το Pickngreen.gr ερευνά και σάς παρουσιάζει τις πιθανές ποινές που δυνητικά, επιβάλλονται στις ομάδες που δημιουργούν επεισόδια εντός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, όπου τα πράγματα είναι καθόλα απλά.

Πριν από την ανάλυση του θέματος αυτού, ωστόσο, να θυμηθούμε τα αποψινά γεγονότα που προκάλεσαν αίσθηση και αντιδράσεις, κάνοντας λόγο φυσικά, πρώτον για την αιφνίδια επίσκεψη οπαδών, έξω από το σπίτι του διαιτητή που βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, Παναγιώτη Αναστόπουλου, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον του και πέταξαν νεράντζια και δεύτερον για τη σημερινή δημοσίευση – ανακοίνωση του επίσημου λογαριασμού της Θύρας 7 στο Facebook, η οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο, χαρακτηρίζει με χυδαίο τρόπο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και καταλήγει με τη φράση «Την Τετάρτη όλοι γεμίζουμε το ΣΕΦ. Τα υπόλοιπα, αφήστε τα σε εμάς», αφήνοντας σαφές υπονοούμενο για το τι πρόκειται να συμβεί σε λίγες ώρες από τώρα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ως μέσο ενημέρωσης, οφείλουμε στο αναγνωστικό κοινό να παραθέτουμε γεγονότα, δίχως ουδεμία διαστρέβλωση της πραγματικότητας και πάντα με κύριο γνώμονα, τα στοιχεία και τις δηλώσεις. Έτσι λοιπόν, αναφέρουμε τις ποινές που ενδεχόμενα επιβάλλονται σε ομάδες των οποίων οι οπαδοί δημιουργήσουν επεισόδια εντός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Υψηλό χρηματικό πρόστιμο, απόφαση για πραγματοποίηση ενός συγκεκριμένου αριθμού εντός έδρας αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών και φυσικά, αφαίρεση βαθμών (τριών συνήθως), αποτελούν τις πιθανές κυρώσεις για την διεξαγωγή βιαιοπραγιών, στην αρένα.

Όπερ σημαίνει πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, υποχωρεί κατά δύο θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και από έκτος, θα βρεθεί όγδοος, γεγονός που τον κάνει να αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, με τον Παναθηναϊκό, φυσικά με μειονέκτημα έδρας. Με βάση λοιπόν, την απόφαση που έχει ληφθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως η ομάδα δεν θα αγωνιστεί, αν δεν πάρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον ΕΣΑΚΕ, δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση