Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό μετά την ευχάριστη ανακοίνωση της Παρασκευής και την διοικητική σταθερότητα, η οποία επήλθε στρέφονται στην στελέχωση της ομάδας ξανά.

Προτού, ο Παναθηναϊκός προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή θα πρέπει να ολοκληρώσει τις αποδεσμεύσεις κάποιων αθλητών του όπως οι Ντεσόν Τόμας και Τζίμερ Φριντέτ που δεσμεύονται με συμβόλαια και μάλιστα ήταν από τους ακριβοπληρωμένους του Παναθηναϊκού.

Η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού θα είναι στην γραμμή των ψηλών, με τον Γκρεγκ Γουίτινγκον να αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Βόβορα για να αντικαταστήσει τον Ντεσόν Τόμας.

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει όμως η θέση του βασικού Point Guard της ομάδας. Για την θέση αυτή έχουν ακουστεί πολλά ονόματα μέχρι στιγμής. Ο διακαής πόθος του Γιώργου Βόβορα είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός σταρ, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον μοιάζει απλησίαστος για τους «πράσινους», αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο! Από εκεί και πέρα έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα, μερικά εκ των οποίων βρίσκονται πολύ χαμηλότερα στην λίστα του προπονητικού επιτελείου. Ο τελευταίος χρονικά, για τον οποίο έγινε νύξη είναι ο Μαόντο Λο της Μπάγερν, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό όμως.

Από και πέρα οι «πράσινοι» αναζητούν και τον ψηλό που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο Λάντρι Νόκο που έμοιαζε να είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος ήταν πιο γρήγορος και αποφασιστικός καταφέρνοντας έτσι να αποσπάσει την υπογραφή του. Έτσι, ο Παναθηναϊκός καλείται πια να στραφεί σε άλλες λύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να ξεχωρίζει. Ο παίκτης που ήθελε ο Γιώργος Βόβορας από την αρχή ήταν ο Τόνι Τζεκίρι της Βιλερμπάν, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα είναι εβδομάδα εξελίξεων, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση