Ομπράντοβιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ήταν σαν πατέρας μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, λέγοντας πως δεν έχει κοιμηθεί από τότε που έμαθε τα άσχημα νέα, ενώ τόνισε πως ο ιστορικός «πράσινος» παράγοντας ήταν σαν πατέρας για εκείνον!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, λέγοντας πως δεν έχει κοιμηθεί από τότε που έμαθε τα άσχημα νέα, ενώ τόνισε πως ο ιστορικός «πράσινος» παράγοντας ήταν σαν πατέρας για εκείνον!

Μετά το πέρας του τέταρτου τελικού κόντρα στην Τόφας, στην Προύσα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο «Ζοτς» στάθηκε στην σχέση που είχαν «χτίσει» με τον εμβληματικό παράγοντα του «τριφυλλιού» στα 13 χρόνια συνεργασίας, αναφέροντας πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας για τον ίδιο, ενώ στάθηκε στον σεβασμό που έτρεφε προς το πρόσωπό του.

Ο «Ζοτς» μιλώντας για τον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε: «”Ξύπνησα χθες και πολλοί φίλοι μου στην Ελλάδα με καλούσαn και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν.

Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με δήλωση του στο sdna.gr εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για τον θάνατο του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Στα χρόνια της συνεργασίας τους ο ΠΑΟ κατέκτησε 23 τίτλους σε 29 τελικούς και ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, με την οποία σήμερα έδωσε τον 4ο τελικό για το τουρκικό πρωτάθλημα και την Τετάρτη έχει οριστεί ο 5ος αγώνας της best of 7 σειράς με αντίπαλο την Τόφας, μίλησε για έναν ξεχωριστό άνθρωπο και μοναδικό παράγοντα.

«Είμαι συντετριμμένος. Από την πρώτη στιγμή που το πληροφορήθηκα με κυρίευσε ανείπωτη θλίψη, γιατί για τον κύριο Παύλο έχω τα καλύτερα συναισθήματα και έχω μερικές από τις πιο έντονες και ωραίες αναμνήσεις της ζωής μου. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, στον οργανισμό του Παναθηναϊκού και σε όλο τον κόσμο που τον αγαπούσε και νιώθει τούτη τη στιγμή τη στεναχώρια που νιώθουμε όλοι όσοι τον αγαπούσαμε και μας αγαπούσε. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Πραγματικά σπέσιαλ χαρακτήρας. Μοναδικός, με όλη τη σημασία της λέξης» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς που μιλώντας για το στοιχείο που έκανε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ασύγκριτο είπε:

«Το στοιχείο που τον χαρακτήριζε ήταν το πάθος του για τον Παναθηναϊκό. Αυτό το πάθος ήταν η βασική αιτία για να δημιουργήσει, μαζί με τον κύριο Θανάση και τον κύριο Κώστα, αυτό που είναι ως μέγεθος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Το πάθος του για να κάνει μεγάλο τον Παναθηναϊκό, να περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και να γίνει τεράστιο μέγεθος στην Ευρώπη ήταν ασύγκριτο. Ταυτόχρονα ήταν οδηγός και κίνητρο τόσο για εμένα, όσο και για τις ομάδες μας. Μπορώ να μιλώ ώρες κι ώρες για όσα ζήσαμε μαζί, για τα όσα έκανε για τον Παναθηναϊκό, για όσα έδωσε σε εμένα και νιώθω ευγνωμοσύνη. Θέλω ξανά να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους συγγενείς τους, στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Μου είναι δύσκολο να εκφράσω με λέξεις τη θλίψη μου. Θα τον θυμάμαι πάντα, με τις καλύτερες αναμνήσεις και συναισθήματα».
Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση