Ο ΠΣΑΤ αποδοκιμάζει την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του Παναθηναϊκού Superfoods εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με αφορμή την τοποθέτηση του «τριφυλλιού» μετά τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε στραφεί κατά την μετάδοσης του Game 4 από το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote ΤV.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του δημοσιογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ Βασίλη Σκουντή, ο οποίος μετέδωσε (και) τον 4ο τελικό κορυφής του μπάσκετ. Έναν αγώνα που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε η ομάδα του τριφυλλιού.

Κι εκεί βρίσκεται μάλλον το πρόβλημά της. Έχασε η ομάδα κι έπρεπε προφανώς να βρεθεί ένα άλλοθι για τους οπαδούς της.

Και στοχοποιήθηκε και μάλιστα με χαρακτηρισμούς χαμηλότατου επιπέδου ο σχολιαστής, σαν να έπαιζε αυτός στο γήπεδο. Και να μην ήταν καλός ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση.

Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν και η νίκη και η ήττα. Κι αν κάποιος δεν μάθει να χάνει τότε έχει …θέμα».
Πηγή Sdna.gr