Ο Νίκος Παππάς απαντάει μέσα στις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Παππάς αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες- το πολύ ως αύριο (6/7) – στον Παναθηναϊκό Superfoods για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας

Ο Νίκος Παππάς αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες- το πολύ ως αύριο (6/7) – στον Παναθηναϊκό Superfoods για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό όριο μεν, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν υπό άλλη έννοια. Αφενός καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί το θέμα της ανανέωσης να γίνει σήριαλ και να πλατειάσει και αφετέρου για τον Παναθηναϊκό η απάντηση του Παππά είναι κομβικής σημασίας για το γενικό σχεδιασμό της ομάδας.

Είναι κάτι λογικό αφού αλλιώς θα πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός στην αγορά με τον Παππά στο ρόστερ του και διαφορετικά δίχως τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Από τις πληροφορίες που βγήκαν από τις επαφές των δύο πλευρών, η προσφορά των “πρασίνων” είναι περίπου στα ίδια επίπεδα σε σχέση με τα περσινά χρήματα που έδινε στον Παππά.

Σημαντικό ρόλο πάντως αναμένεται να διαδραματίσει η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Νίκος Παππάς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ενδεχομένως να μετρήσει καθοριστικά στην τελική έκβαση της υπόθεσης που όπως γράψαμε παραπάνω, αναμένεται να έχει άμεσο τέλος.
Πηγή: Eurohoops.net

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση