Ο Νικ Καλάθης MVP της χρονιάς και καλύτερος αμυντικός

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νικ Καλάθης ανακηρύχτηκε MVP της STOIXIMAN.GR Basket League! Παράλληλα κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της περιόδου 2017/18 στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νικ Καλάθης ανακηρύχτηκε MVP της STOIXIMAN.GR Basket League! Παράλληλα κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της περιόδου 2017/18 στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ!

Ο ηγέτης του «back to back» Πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκού, συγκέντρωσε πολύ υψηλά ποσοστά προτιμήσεων σε όλες τις ψηφοφορίες, που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ, για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Παίκτη της STOIXIMAN.GR Basket League της σεζόν 2017/18.

Στην ψηφοφορία των παικτών και των αρχηγών των 14 ομάδων του Πρωταθλήματος της τελευταίας αγωνιστικής χρονιάς, συγκέντρωσε το 89,29% των προτιμήσεων με 25 ψήφους στους συνολικά 28.

Ο Καλάθης ψηφίστηκε από το 66,67% των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με δεύτερο τον συμπαίκτη του στους «πράσινους» Μάικ Τζέιμς, που συγκέντρωσε το 15,38% των ψήφων.

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε το 66,88% των προτιμήσεων, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού και ο Μακένζι Μουρ του Λαυρίου με ποσοστό 5,02%.

Και καλύτερος αμυντικός!

Ο Νικ Καλάθης, επίσης, αναδείχθηκε Καλύτερος Αμυντικός της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο 29χρονος γκαρντ των «πρασίνων» πρώτευσε στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ΚΑΕ (που διαμορφώνει σε ποσοστό 60% το τελικό αποτέλεσμα) με 8 ψήφους και ποσοστό 28,57%.

Δεύτερος ήταν ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό Θανάσης Αντετοκούνμπο με 5 ψήφους και 17,86%.

Ο Καλάθης ήταν, επίσης, πρώτος στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού με ποσοστό 32,94%, ενώ δεύτερος ήταν πάλι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με ποσοστό 31,95%.

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο Καλάθης ήταν δεύτερος με ποσοστό 15,38%, πίσω από τον Θάναση Αντετοκούνμπο που συγκέντρωσε το 20,51% των προτιμήσεων.

Πηγή: allstarbasket.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση