Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού τα 10.000 διαρκείας!

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τη διάθεση των καρτών διαρκείας να έχει ξεκινήσει και στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος δεν είναι άλλος από τα 10.000 διαρκείας!

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τη διάθεση των καρτών διαρκείας να έχει ξεκινήσει και στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος δεν είναι άλλος από τα 10.000 διαρκείας!

Σε ρυθμούς… διαρκείας κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι «πράσινοι» από την έναρξη του φετινού καλοκαιριού είχαν θέσει ψηλά τον πήχη, στοχεύοντας τα 10.000 διαρκείας. Άλλωστε οι πρωταθλητές Ελλάδος φρόντισαν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ, με παίκτες όπως ο Στεφάν Λάσμε, ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Μέχρι ώρας οι πωλήσεις των διαρκείας των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν ξεπεράσει τις 5.100, ενώ απομένει ένας και πλέον μήνας για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι πρώτοι κάτοχοι παρέλαβαν ήδη τις κάρτες τους, οι οποίες συνοδεύονται από μια πολυτελή θήκη που έχει χαραγμένο πάνω της το επετειακό σήμα των 100 χρόνων του τμήματος μπάσκετ. Και μάλιστα φρόντισαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους στα social media!

Από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των καρτών από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00) για εκείνους που δεν είχαν δηλώσει ως τρόπο παραλαβή το courier.

Όσον αφορά τα σημεία πώλησης, υπενθυμίζεται πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση