Νέος κεντρικός χορηγός της Basket League η BETSHOP!

Η στοιχηματική εταιρεία BETSHOP θα είναι ο νέος κεντρικός χορηγός της Basket League, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ.

Η στοιχηματική εταιρεία BETSHOP θα είναι ο νέος κεντρικός χορηγός της Basket League, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ.

Έναν νέο… συμπαίκτη θα έχει στο πλευρό του ο ΕΣΑΚΕ ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League της ερχόμενης σεζόν. Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (31/07) η Λίγκα θα έχει στο πλευρό της την BETSHOP.GR, η οποία θα είναι ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19.

H συμφωνία των δύο πλευρών ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο και μερικές μέρες αργότερα ήρθε και η επισημοποίηση του deal, το οποίο αναμένεται να δώσει σημαντική… ανάσα στις ομάδες ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Basket League αποκτά νέο κεντρικό χορηγό που θα της προσδώσει ανανεώμενη δυναμική και θα αποτελέσει τον καλύτερο «σύμμαχο» των ομάδων του πρωταθλήματος στην προσπάθεια τους να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στη σημερινή (31/7) συνεδρίαση του ενέκρινε την προσφορά της BETSHOP.GR για την κεντρική χορηγία της Basket League για τη σεζόν 2018-19.

Μετά την διεξαγωγή την περασμένη εβδομάδα της κλήρωσης, που έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, με την έγκριση της προσφοράς της BETSHOP.GR, υλοποιείται έγκαιρα ο σχεδιασμός για την απρόσκοπτη διοργάνωση της Basket League και διευκολύνεται ο προγραμματισμός των ομάδων μας εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του, επίσης, ενέκρινε την τριετή ανανέωση της συνεργασίας με τον χορηγό ενέργειας της Basket League WATT+VOLT.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση