Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις: Ο διακαής πόθος του Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν έχει έναν διακαή πόθο για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και αυτός είναι ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις.
Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις Αταμάν διακαής πόθος

Ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις αποτελεί τον διακαή πόθο του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση της ομάδας.

Πάντα στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Τάις – Πόσα ζητάει για να επιστρέψει Ευρώπη

Ένας παίκτης που θα ταίριαζε απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και τον οποίο θα ήθελε πολύ ο Αταμάν είναι ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις. Σύμφωνα με το «Olaprasina1908» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Δημόπουλο και τα όσα είπε για την υπόθεση στην εκπομπή «Green Monday» ο 29χρονος Αμερικανός αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου προπονητή. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο Χέις Ντέιβις έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει για το ΝΒΑ, θεωρώντας ότι μπορεί να βρει ένα συμβόλαιο εκεί.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες του Pickngreen.gr ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, για δικούς του λόγους, για αυτό άλλωστε και το όνομα του «παίζει», δίχως να υπάρχει μία απόλυτη άρνηση από την Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει κάποιο buy-out για την Ευρώπη.

Ο Χέις Ντέιβις θα μπορούσε να δώσει απόλυτη ευελεξία στις θέσεις των φοργουορντ και να απελευθερώσει τη θέση «4», επιτρέποντας στον Μήτογλου να κατεβαίνει στη θέση «5» σε αρκετά σχήματαα.

Ο Χρήστος Δημόπουλος ανάφερε επίσης, ότι οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Σπανό δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για την υπόθεση του.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση