Μποχωρίδης: «Με ενέργεια και άμυνα θα πάρουμε τη νίκη, θέλουμε να αλλάξουμε το κλίμα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (31/3, 21:30) στάθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» και στην αλλαγή κλίματος που θέλουν να πετύχουν.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε :

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το έχω απαντήσει και στο παρελθόν αυτό και θα επαναλάβω ότι όταν μπαίνουμε στο παιχνίδι δεν το σκεφτόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν έχουμε το μυαλό μας στα προηγούμενα. Παίζουμε σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε από την αρχή να δείξουμε ότι θα παίξουμε με ενέργεια και μέσω της άμυνάς μας να πάρουμε τη νίκη».

Για την έλλειψη σταθερότητας της ομάδας: «Σίγουρα, δεν έχουμε σταθερότητα. Θέλουμε επιτέλους να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια συνεχόμενα. Τώρα, σχετικά με το πως μπορεί να λυθεί αυτό, δεν είμαστε για να λέμε λόγια. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο όπως πρέπει».

Για το αν μια νίκη στο ντέρμπι μπορεί να διαγράψει την εικόνα που έχει η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε. Έχουμε κάνει αρκετά άσχημα παιχνίδια τα οποία είναι εκεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά. Τον πιο σημαντικό στόχο τον έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε από εδώ και πέρα να δείξουμε διαφορετική εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και γενικότερα. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες είναι ανεπίτρεπτες και θέλουμε αυτό να το αλλάξουμε».

Διαβάστε το πρόστιμο στους δύο παίκτες της Βιλερμπάν!

Αφήστε μια απάντηση