Μπερτομέου: «Θέλουμε Final Four στην Αθήνα, ανήκει στο παρελθόν η κόντρα με Παναθηναϊκό»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στην «ένταση» με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που ανήκει στο παρελθόν και στο... όραμα για Final Four στην Αθήνα. Τι είπε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στην «ένταση» με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που ανήκει στο παρελθόν και στο… όραμα για Final Four στην Αθήνα. Τι είπε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Mιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague ανέφερε αρχικά: «Είναι πάντα ωραίο να βρίσκομαι σε μία χώρα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μπάσκετ».

Όσον αφορά στον Παύλο Γιαννακόπουλο, απάντησε: «Ήμουν τυχερός να είμαι φίλος του για χρόνια, αλλά όταν έφυγε από τη ζωή, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχτισε τον Παναθηναϊκό, ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με έξι τίτλους».

Ο Μπερτομέου ρωτήθηκε και για το αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανήκει στο παρελθόν: «Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στην Αθήνα, τόνισε: «Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να γίνει και σίγουρα οραματιζόμαστε. Δεν μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς, αλλά είναι ένα από τα σχέδια μας».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση