Μόνο μη σας καταλάβουν

«Δεν είναι μόνο ο Άντριαν Πέιν, αλλά αυτό που παρουσιάσατε δε λέγεται ομάδα όσο και αν προσπαθείτε να παραμυθιάσετε τους εαυτούς σας». Γράφει ο Σπύρος Χρυσικόπουλος.

Κανονικά ο τίτλος θα έπρεπε να είναι ο Παναγιώτης, ο Γιώργος και δυο κιλά κεράσια Γαλλίας. Αλλά είπαμε σε αυτή την επιστροφή να είμαστε λίγο πιο κόσμιοι, και αυτό γιατί ξεκίνησε η Ευρωλίγκα.

Η γιορτή λοιπόν είχε τους φτωχούς συγγενείς, τους κανονικούς συγγενείς και τους διασκεδαστές. Όπου στους διασκεδαστές βάζετε αυτούς που την Παρασκευή το βράδυ, καλωσόρισαν τη Βιλερμπάν στην Ευρωλίγκα μετά από χρόνια.

Ναι παιδιά θα ασχοληθούμε μαζί σας και με τους υπερασπιστές σας, γιατί δε θα πέσει τίποτα κάτω. Δεν είναι μόνο ο Άντριαν Πέιν, αλλά αυτό που παρουσιάσατε δε λέγεται ομάδα όσο και αν προσπαθείτε να παραμυθιάσετε τους εαυτούς σας. Από ‘κεί και πέρα εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, είναι το διορθώσετε γιατί θα σας καταλάβουν ακόμη κι’ αυτοί που σας έδωσαν την άδεια να υποβιβαστείτε.

Η πλάκα με εσάς είναι ότι το πανηγυρίσατε κιόλας, αλλά μη λέμε πολλά όλα αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας. Μόνο μη σας καταλάβουν κι’ αυτοί γιατί θα ψάχνετε καταφύγιο στα πάρκινγκ, και είναι δύσκολο να βρείτε. Και δε το λέμε εμείς το λένε οι δημοσιογράφοι σας, όπου θα έπρεπε να τους καλέσει ένας εισαγγελέας.

Είστε σε τέτοιο βαθμό που πιάσατε πάτο, και δεν έχετε καταλάβει αλλά δεν είναι αυτό το πιο επικίνδυνο. Το πιο επικίνδυνο είναι υπάρχουν και οι ΒΛΑΚΕΣ που μετά λόγου γνώσεως, κάνουν και χιούμορ – ειρωνεία στον Ντέϊβιντ Μπλατ. Φροντίστε λοιπόν να περιορίσετε την ξευτίλα σας, και μετά οι στελεχάρες να αφήνουν υπόνοιες για τον Παναθηναϊκό. Άσε που απ’ ότι μάθαμε, κάποια από τα παιδάκια του τιμ σας έχουν και νευράκια πολλές φορές.

Πάμε στα δικά μας τώρα στα σοβαρά, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από το να μην την πατήσει στην πρεμιέρα. Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του αφηνιασμένου Γκιστ, που ήρθε για απαντήσεις οι πράσινοι υπερασπίστηκαν με τον πλέον σωστό τρόπο το Ο.Α.Κ.Α.

Ο Καλάθης είχε το γενικό πρόσταγμα, ωστόσο δεν ήταν μόνος του ο Ντεσόν Τόμας ήταν και πάλι εκεί. Ο Ταϊρίς Ράϊς, έδειξε με την παρουσία του στο παρκέ πως ο ηγέτης του Παναθηναϊκού δε θα είναι μόνος του. Σιγά-σιγά η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητες της, σε μια διοργάνωση που φέτος θα έχει περισσότερες απαιτήσεις. Αυτό που οφείλει να κάνει ο συγκεκριμένος οργανισμός, είναι να στηρίξει τις επιλογές του.

Πρώτα απ’ όλα να μην αρχίσουμε να κάνουμε δήθεν κριτική, στις επιλογές του προπονητή. Ο Αργύρης Πεδουλάκης πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους, γιατί αυτός μαζί με τους παίκτες του θα κληθούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος. Από δω και πέρα θα φανούν οι δυνατότητες της ομάδας, και που μπορεί να φτάσει.

ΥΓ: Τα περί πάρκινγκ δεν είναι δική μας αιτίαση, τα λένε οι δημοσιογράφοι σας…

ΥΓ2: Στήριξη σε όλες τις αποφάσεις του προπονητή, για το καλό της ομάδας με τα αποτελέσματα να δίνουν το στίγμα.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση