Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν μόνος ούτε στο Μονακό, έχοντας αρκετούς φίλους του στο πλευρό του. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν και πάλι εκεί.
ΕΠΙΚΗ πρωταπριλιάτικη πλάκα στον Ολυμπιακό από τον Σαρπ Αταμάν!
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στο Μονακό για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Euroleague, απέναντι στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καταφέρνοντας να πετύχει μία πολύ σπουδαία νίκη επί της Μονακό 88-76.
Στο πλευρό της όμως, δεν βρέθηκε μόνο το προπονητικό επιτελείο και το ρόστερ, αλλά και ο… έβδομος παίκτης της. Παρότι ο επίσημος Παναθηναϊκός είχε στη διάθεσή του περίπου 150 εισιτήρια για το μικρό γήπεδο Gaston Médecin, λίγο πριν από το τζάμπολ έκαναν την εμφάνισή τους σχεδόν 500 φίλοι της ομάδας!
Η παρουσία των οπαδών αναμένεται να δώσει ένταση και ρυθμό στις εξέδρες, με τον «πράσινο» παλμό να δονεί το Πριγκιπάτο και να μετατρέπει το εκτός έδρας ματς σε σχεδόν… εντός για τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Ερωτήματα από τον Αουγκούστας Σουλιάουσκας για τον Ολυμπιακό και… τον φόβο του απέναντι στον Παναθηναϊκό!
- Ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» συνοπτικά τον Κώστα Παπανικολάου και αφαίρεσε την φανέλα του από το Lounge!
- Ο Παναθηναϊκός έχει συμμαδέχει συγκεκριμένο Έλληνα για την ερχόμενη σεζόν!
- «Άδειασε» τον Μιλουτίνοφ ο Γιώργος Μποζίκας σε συνέντευξη του!
- Η αντίδραση της συζύγου του Κέντιρκ Ναν για το νέο συμβόλαιο του! (pic)