Μήτογλου: «Καθήκον μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον... τελικό των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου τόνισε πως είναι καθήκον όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον… τελικό των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου τόνισε πως είναι καθήκον όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου:

Τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να παιχτεί το πρωτάθλημα σε ένα ματς. Την Κυριακή, στον πέμπτο τελικό, θα κριθεί το αν θα πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που ήταν από τη αρχή της χρονιάς η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια σχετικά με την κρισιμότητα του αγώνα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είναι καθήκον μας να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Για πολλούς λόγους…

Το ευχάριστο είναι πως θα δώσουμε αυτόν τον τελικό στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαι βέβαιος πως θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Μόνο με τη φωνή τους! Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η στήριξή τους ήταν συγκλονιστική. Έτσι θα είναι και αύριο. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση