Μια βραδιά στο Καλίνινγκραντ

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επισημαίνει τη σημασία της χθεσινοβραδινής νίκης του Παναθηναϊκού ενάντια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσδίδοντας παράλληλα έναν ιδιαίτερο χαρακτηρισμό για τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι πως ότι σέβεσαι σε σέβεται, αλλά είναι τόσο μεγάλο αυτό που ζήσαμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ που δεν θέλω να μικρύνει με τίποτα.

Όχι ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε με διπλό από τη Ρωσία, πήρε μια νίκη που τον κάνει να σκέφτεται με μεγαλύτερη δίψα τη συνέχεια.

Ξέρετε ο Παναθηναϊκός, δε σταμάτησε να παλεύει και να προχωρά παρά τις ήττες του. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη, κανέναν από εμάς να του κάνει αβάντα.

Το 106-102, στη Ρωσία ήρθε με την κανονική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου ο οποίος αν συνεχίσει έτσι θα πιστοποιήσει τον τίτλο του καλύτερου 4αριού στην Ευρώπη.

Ο Κώστας δεν ήταν μόνος του όμως, είχε μαζί του τον άνθρωπο κομπιούτερ που λέγεται Νικ Καλάθης. Δεκαεπτά ασίστ και μόλις ένα λάθος, που ας πούμε να μην ήταν και ηγέτης έτσι παιδιά.

Αγωνιστικά το μόνο που χρειάζεται, ο «Εξάστερος» είναι να συνεχίσει με νίκες και να κεφαλαιοποιήσει το βράδυ της Παρασκευής.

Πρώτα απ’ όλα να τελειώσει την υπόθεση, πρώτη θέση στην κανονική περίοδο απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής. Παρεμπιπτόντως, παιδιά της «βασίλισσας» αποδείχθηκε και στον πρώτο γύρο πως δεν έχει ανάγκη από δεκανίκια, ο Παναθηναϊκός για να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να σας κερδίσει με 20 πόντους και βάλε…

Δείχνοντας πως ορίζει τη μοίρα του, στα εγχώρια δρώμενα. Δίνοντας ακόμη περισσότερη βάση στο τι γίνεται στην Ευρωλίγκα. Μια Ευρωλίγκα, που από δω και πέρα θα αρχίσει να δίνει το στίγμα της.

Ο Παναθηναϊκός, η ομάδα μας η καψούρα μας, μας έχει ανάγκη τώρα όσο ποτέ και εμείς θα πρέπει να πάμε κόντρα σε όσα έχουμε μέσα μας. Κόντρα σε όσα προσπαθούν να μας φορτώσουν, να μας διχάσουν και να μας στρέψουν εναντίον σε όσα μάθαμε να αγαπάμε.

Κάντε πίσω, όλες οι πλευρές το ΟΑΚΑ από δω και πέρα πρέπει και οφείλει να βράζει ώστε αυτή η ομάδα με τις κατάλληλες αλλαγές θα μπορέσει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Να είναι στις ομάδες που θα μπούνε στους 8, με αξιώσεις φτάνει να έχει τα υλικά που χρειάζεται. Και κυρίως ενότητα, ενότητα χωρίς άλλες διχόνοιες με καλό mood καλή διάθεση απέναντι στην ίδια την ομάδα.

Το έχει ανάγκη και το αξίζει πρέπει να υπάρξει ενότητα, να μην χαθεί άλλη μια σεζόν απλά για κάποια καπρίτσια.

Συσπειρωθείτε γύρω από την ομάδα, γύρω απ’ όλο τον οργανισμό που λέγεται Παναθηναϊκός. Για να υπάρχει το μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός, είναι εδώ και για να μην νομίζουν κάποιοι πως μπορούν να κάνουν τα πάντα εναντίον όλου του οργανισμού.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση