Μένει ελεύθερος από τους Καβαλίερς και «πρασινίζει» ο Οκάρο Γουάιτ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο, το αργότερο μέχρι τις 5 Αυγούστου, τον Οκάρο Ουάιτ (26χρ., 2,03μ.)!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο, το αργότερο μέχρι τις 5 Αυγούστου, τον Οκάρο Γουάιτ (26χρ., 2,03μ.)!

Ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Άρη τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο ενός έτους, έναντι περίπου 800 χιλιάδων δολαρίων. Απομένει η τυπική αποδέσμευσή του από τους Καβαλίερς (που είναι σίγουρη κατά 99%) και η ανακοίνωση της απόκτησής του από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδος.

Μάλιστα, οι εξελίξεις μπορεί να δρομολογηθούν και πριν από τις 5 Αυγούστου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία οι “Ιππότες” μπορούν να κόψουν τον Γουάιτ, χωρίς να πρέπει να τον πληρώσουν.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Παναθηναϊκός έχει σταματήσει τις τελευταίες ώρες να ψάχνει περιπτώσεις άλλων πάουερ φόργουορντ και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με τον 26χρονο παίκτη!

Πηγή: allstarbasket.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση