Με Παππά η παρουσίαση της συνεργασίας Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ-Lenovo

Παρουσία του Νίκου Παππά πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (11/09) η παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της Lenovo.

Παρουσία του Νίκου Παππά πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (11/09) η παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της Lenovo.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Lenovo, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και παρουσίασαν τα πλάνα τους στο ΟΑΚΑ,, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Lenovo, Παναγιώτη Μακρυνιώτη, του Εμπορικού Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδη Χριστόπουλου και του γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκου Παππά.

Οι τρεις τους αναφέρθηκαν στους κοινούς τους στόχους και φιλοδοξίες που δεν μπορούν παρά να έχουν ως σκοπό την κορυφή!

Ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo, Παναγιώτης Μακρυνιώτης δήλωσε:
“Σήμερα, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που ξεκινάμε τη συνεργασία αυτή με την κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ αποτελεί ομάδα πρότυπο, με διεθνή αναγνώριση, κύρος και ιστορία που χαρακτηρίζεται από πολλές διακρίσεις και μεγάλες στιγμές.

Η Lenovo είναι εταιρεία που ανήκει στις Fortune 500 παγκοσμίως, ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική, επαγγελματική και εταιρική χρήση. Με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουμε πολλά κοινά στη φιλοσοφία μας: δυναμισμό, έμφαση στην διάκριση, περιέργεια και αέναη ανάπτυξη.

Στη Lenovo η καινοτομία είναι στο DNA μας, είτε πρόκειται για ένα tablet που έχει κανείς πάντα μαζί του, είτε ένα gaming laptop, είτε μια καινοτόμα συσκευή smart home, είτε για ένα επαγγελματικό laptop. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος – να κάνουμε τη ζωή όλων πιο εύκολη με ανεπάντεχους τρόπους, μέσα από καινοτόμες, νέες τεχνολογίες”.

O Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε:

“Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάθε νέα σεζόν στόχο έχουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που πρωτοπορούν στον τομέα τους και να χτίσουμε μια σχέση που ξεπερνάει το στενό χορηγικό πλαίσιο.

Φέτος είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα του Παναθηναϊκού την κορυφαία εταιρία Lenovo, η οποία εμπιστεύτηκε την ομάδας μας για να ξεκινήσει να προβάλλεται στο χώρο του αθλητισμού, αφού πρόκειται για την πρώτη συμφωνία πανελληνίως σε τέτοιο επίπεδο.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι τόσα χρόνια η δουλειά που γίνεται στην ΚΑΕ τόσο σε αθλητικό όσο και εμπορικό επίπεδο, κερδίζει την εμπιστοσύνη κορυφαίων brands και ανοίγει νέους δρόμους συνεργασιών. Ευχαριστούμε τη Lenovo και ξεκινάμε ήδη να σχεδιάζουμε τις κοινές μας δράσεις για τη σεζόν που έρχεται”.

Το λόγο πήρε και ο Νίκος Παππάς, ευχόμενος να φέρει τύχη και στους δύο αυτή η νέα εμπορική συνεργασία:
“Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι εδώ, στην παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Lenovo. Πρόκειται για μια εταιρεία πολύ γνωστή στον τομέα της τεχνολογίας, η οποία θα είναι δίπλα μας τη νέα σεζόν.
Η Lenovo κάνει χρόνια τώρα ευκολότερη τη ζωή όσων χρησιμοποιούν τις συσκευές της, πλέον κάνει και τη δική μας ζωή πιο εύκολη καθώς μας στηρίζει εμπράκτως.

Εύχομαι αυτή η συνεργασία να φέρει τύχη και στους δύο την καινούρια σεζόν. Σε εμάς τίτλους και στη Lenovo πρωτιές σε πωλήσεις και πολλές-πολλές καινοτομίες”.

Ποια είναι η Lenovo

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι μια εταιρεία αξίας $43 δισεκατομμυρίων που ανήκει στη λίστα Fortune 500 και κατέχει ηγετική θέση στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική και επαγγελματική χρήση καθώς και τεχνολογία data center.

Το χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από υψηλής ποιότητας, ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες, περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (συμπεριλαμβανομένων της θρυλικής σειράς Think και των multimode YOGA), workstations, servers, συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, networking, λογισμικό (συμπεριλαμβανόμενων των λύσεων ThinkSystem και ΤhinkAgile) έξυπνες τηλεοράσεις και μια μεγάλη γκάμα mobile προϊόντων, όπως smartphones (συμπεριλαμβανομένου του Motorola brand), tablets και εφαρμογών.

Πηγή: allstarbasket.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση