Με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το 2nd Promitheas New Year’s Cup!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Προμηθέας διοργανώνει το New Year's Cup (03-05/01), στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στον Καστελόκαμπο, ωστόσο στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχει κόντρα «αιωνίων», καθώς το παρών θα δώσουν ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Παναθηναϊκός.

ο ενδιαφέρον του Προμηθέα για την ανάπτυξη των μικρών ηλικιών είναι γνωστό. Αυτή τη φορά οι Πατρινοί παρουσίασαν το 2ο Promitheas New Year’s Cup, με την ομάδα U16 του συλλόγου να φιλοξενεί τους αιωνίους! Οι ομάδες U16 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο τουρνουά και αναμένεται να κοντραριστούν την τελευταία ημέρα του τουρνουά.

Η ενημέρωση του Προμηθέα αναφέρει: To Promitheas U16 New Year’s Cup επιστρέφει και το 2020 με την 2η διοργάνωση και η φετινή Πρωταθλήτρια Ελλάδας, Παιδική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας φιλοξενεί την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού, τον 3 φορές πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Παναχαϊκό (η πρόσκληση του οποίου έχει μια ιδιαίτερη σημασία) σ’ ένα πολύ ισχυρό Τουρνουά Παίδων, που θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα Πάτρας, στον Καστελλόκαμπο, το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2020.Remaining Time-0:01FullscreenMute

Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερη, καθώς το Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Παίδων του Προμηθέα θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του εκλιπόντος Σπύρου Θωμά, πρώην παίκτη του Προμηθέα και του Παναχαϊκού, που τόσο πρόωρα χάθηκε το Φεβρουάριο του 2019.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17:30  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
19:30  ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

12:30  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
14:30  ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

10:30  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
12:30  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ
14:30  ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πηγή:Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση