Με κάθετη ρίγα η φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού! (pic)

Το... teaser της νέας, επετειακής φανέλας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποκάλυψε πως το «τριφύλλι» επιστρέφει ύστερα από 10ετίες σε εμφανίσεις με κάθετη ρίγα!

Το… teaser της νέας, επετειακής φανέλας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποκάλυψε πως το «τριφύλλι» επιστρέφει ύστερα από 10ετίες σε εμφανίσεις με κάθετη ρίγα!

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πλησιάζει και θα έχει ξεχωριστή αξία για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αφού σ’ αυτό θα τιμηθεί η μνήμη του ιστορικού παράγοντα της ομάδας. Ανάμεσα σε όσα θα συμβούν, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που θα είναι επετειακή για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ.

Στο ματς της Πέμπτης (27/9, 21:15), θα κάνει «πρεμιέρα» η ειδικά σχεδιασμένη φανέλα που, όπως προκύπτει από προσεκτική ματιά, θα είναι με ρίγα. Οι άνθρωποι της ομάδας άλλωστε ετοίμαζαν κάτι που θα έχει ιστορική σημασία, τιμώντας τα χρώματα που έκαναν γνωστό τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στα πέρατα του κόσμου. Για πρώτη φορά μετά από αρκετές 10ετίας, λοιπόν, οι παίκτες της ομάδας θα αγωνίζονται όπως όλα δείχνουν με τέτοιο μοτίβο εμφάνισης.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση