«Μάχη» Αθηναίου-Μποχωρίδη για μια θέση στο ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προεργασία του για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Βόβορας και το νέο του τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν να το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού και βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα για τον παίκτη που θα «κλείσει» ουσιαστικά την γραμμή των γκαρντ.

Οι Γιάννης Αθηναίου και Λευτέρης Μποχωρίδης είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούν ουσιαστικά αυτή την θέση. Ο Γιώργος Βόβορας με τους συνεργάτες έχουν ξεχωρίσει τους δύο τους για συγκεκριμένο ρόλο που θέλουν και καλούνται να αποφασίσουν ποιον από τους δύο θα κρατήσουν.

Προβάδισμα Μποχωρίδη, αλλά…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr το προβάδισμα αυτή τη στιγμή το έχει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, χωρίς ωστόχο να έχει παρθεί κάποια τελική απόφαση, ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται. Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν τις ικανότητες του Έλληνα παίκτη και πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν «παγώσει», καθώς υπήρξε οικονομική διαφορά.

Η περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου

Για αυτό το λόγο στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πιο ζεστά την περίπτωση του Γιάννη Αθηναϊου, ενός παίκτη που βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα, αλλά στάθηκε πολύ άτυχος, χάνοντας ουσιαστικά όλη την χρονιά λόγω τραυματισμού. Ο Γιάννης Αθηναίου διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τις παραστάσεις για να ανταποκριθεί σε έναν συμπληρωματικό ρόλο. Κάτι τέτοιο εξάλλου, είχε κάνει με επιτυχία και κατά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, σε σχέση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, να κατεβάσει την μπάλα και να καλύψει τις θέσεις «1» και «2».

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι από τον Παναθηναϊκό έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα την παρουσία του παίκτη στην ομάδα την σεζόν που μας πέρασε. Τόσο για τον χαρακτήρα και το ήθος του, όσο και για την συνολική του συμπεριφορά και παρουσία. Είναι δεδομένο ότι ο υγιής Γιάννης Αθηναίου θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμες λύσεις περσι και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αναμένεται σύντομα να παρθεί μία οριστική απόφαση, καθώς ήδη οι παίκτες δέχονται κρούσεις και από άλλες ομάδες και δεν θα ήθελαν να περιμένουν, πολύ με αποτέλεσμα να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους οι άλλες ομάδες.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

This Post Has One Comment

  1. Avatar
    Μάριος

    Κατά την γνώμη μου, ο Αθηναίου πρέπει να μείνει και να έρθει και ο Μποχωρίδης. Μαζί θα είναι τέλειοι στην ομάδα. Θα αλλάζει ο ένας τον άλλον. Εγώ τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Ότι πρέπει να μείνει ο Αθηναίου και να έρθει και ο Μποχωρίδης.

Αφήστε μια απάντηση