Ματ Λοτζέσκι: “Ήθελα να αποδείξω πράγματα, επιθυμία μου να μείνω στον Παναθηναϊκό”

Ο Ματ Λοτζέσκι μετακόμισε στο… άλλο “στρατόπεδο” και δικαιώθηκε για την επιλογή του τονίζοντας ξανά σε συνέντευξη του πως ήθελε να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ματ Λοτζέσκι μετακόμισε στο… άλλο “στρατόπεδο” και δικαιώθηκε για την επιλογή του τονίζοντας ξανά σε συνέντευξη του πως ήθελε να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τι είπε στην εφημερίδα «LiveSport»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω χαρά και ανακούφιση που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ήταν ένας τίτλος που θέλαμε πολύ. Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά και μας πείραξε, ενώ σίγουρα μας στεναχώρησε και ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρώτο τίτλο μου με τον Παναθηναϊκό, ήταν κάτι που ήθελα και σε προσωπικό επίπεδο.

Επιμένω πως το πιο σημαντικό στους τελικούς ήταν η ομαδική μας απόδοση και πως όλοι κάναμε τα πάντα για να είναι το σύνολο σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, πιστεύω πως αρκετός κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία του να παίζεις έναν εκτός έδρας τελικό στο ΣΕΦ. Ειδικά, αν μιλάμε για την περίπτωσή μου, που έχω περάσει αρκετά χρόνια εκεί. Ψυχολογικά ήταν δύσκολο, αλλά ήμουν έτοιμος. Ήθελα πολύ να παίξω καλά και να αποδείξω κάποια πράγματα, ειδικά μετά από όλα όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι. Πάτησα στο παρκέ και όλα έγιναν πολύ πιο απλά όταν μπήκε το πρώτο σουτ».

Πως ένιωσε όμως παίζοντας κατά της παλιάς του ομάδας, με την οποία έζησε πολλές επιτυχίες: «Εντάξει, ήταν ιδιαίτερο, δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Γνώριζα όμως ότι θα αγωνιστώ απέναντί τους πολλές φορές, ήξερα πως θα τους βρω στους τελικούς και ήθελα πολύ να παίξω καλά εναντίον τους και να τους κερδίσω. Τα συναισθήματα και όσα έγιναν στο παρελθόν μένουν εκτός γηπέδου. Στο παρκέ, ήθελα απλά να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να ανταποδώσω για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος και να παλέψω για κάθε μπάλα. Ήταν πάντως στόχος μου να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό αλλά φυσικά και το πρωτάθλημα».

Ο “Βέλγος” μίλησε και για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Ήταν μια στενάχωρη στιγμή για όλους μας. Μπορεί κάποιοι να μην ήμασταν καιρό στην ομάδα, όμως ξέραμε τι έχει κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος για τον σύλλογο. Είδαμε όλη την οικογένεια να είναι πολύ στεναχωρημένη και εμείς είπαμε πως θα παίξουμε και γι΄ αυτούς, εκτός από τους εαυτούς μας. Θέλαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον πρόεδρο και να τιμήσουμε τη μνήμη του πατέρα του. Είδαμε την αγάπη αλλά και τη λύπη του κόσμου μετά την είδηση και αντιληφθήκαμε πως εμείς πρέπει να δώσουμε ακόμα περισσότερη ένταση και να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο παρκέ, ώστε να αποχαιρετήσουμε τον Παύλο όπως έπρεπε».

Για το μέλλον του ήταν ξεκάθαρος: «Η δουλειά μας είναι παράξενη. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον, όλα μπορούν να ανατραπούν με έναν τραυματισμό, μια αλλαγή ή μια απόφαση. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό…»
Πηγή: Eurohoops.net

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση